| GRUP BİLGİSİ | ADI, SOYADI, UNVANI |
| Liderlik, Kalite ve Yönetişim | Doç. Dr. Kuttusi Zorlu, Doç. Dr. Hürriyet Çimen |
| Eğitim ve Öğretim | Dr. Öğr Üyesi Evrim Yıldız, Dr. Öğr Üyesi Duygu Alp Baltakesmez |
| Araştırma ve Geliştirme | Dr. Öğr Üyesi Bilge Sayın, Öğr. Gör. Salih Çakıcı |
| Toplumsal Katkı | Öğr. Gör. Salih Çakıcı, Öğr. Gör Samet Mısır |
| Görevi | Komisyon Üyeleri Ünvan / Ad Soyad |
| Başkan | Dr. Öğr. Üyesi Duygu ALP BALTAKESMEZ |
| Üye | Dr. Öğr. Üyesi Evrim YILDIZ |
| Üye | Öğr. Gör. Samet MISIR |
| Üye | Öğr. Gör. Salih ÇAKICI |
| Yükseköğretim Kurumlarında Ön lisans ve Lisans Düzeyindeki Programlar Arasında Geçiş Çift Ana dal, Yan dal ile Kurumlar Arası Kredi Transferi Yapılması Esaslarına İlişkin Yönetmelik Gereğince, Fakültemiz Örgün Öğretim ve İkinci Öğretim Programlarına Kurumlar Arası ve Yurtdışı Yatay Geçiş Yoluyla Kabul Edilecek Öğrenciler İle Merkezi Yerleştirme Puanı ile Yatay Geçiş Yapan Öğrencilerin Belirlenmesi İçin Belirlenen Komisyon Üyeleri |
|
| Başkan | Dr. Öğr Üyesi Evrim Yıldız |
| Üye | Öğr. Gör. Salih Çakıcı |
| Üye | Öğr. Gör Samet Mısır |
| Kalite ve Akreditasyon Koordinatörü | Dr. Öğr Üyesi Bilge Sayın |
| Bologna Koordinatörü | Dr. Öğr Üyesi Bilge Sayın |
| AKTS Birim Koordinatörü | Öğr. Gör Samet Mısır |
| Erasmus Koordinatörü | Dr. Öğr Üyesi Bilge Sayın |
| Sıfır Atık Yönetimi Birim Temsilcileri |
Gastronomi ve Mutfak Sanatları: Dr. Öğr Üyesi Bilge Sayın Turizm İşletmeciliği: Doç. Dr. Kuttusi Zorlu |
| Engelsiz Üniversite Birim Temsilcileri |
Turizm İşletmeciliği: Doç. Dr. Hürriyet Çimen Gastronomi ve Mutfak Sanatları: Öğr. Gör. Salih Çakıc |
| Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrenci Temsilcisi | Betül Peynirci (4. Sınıf) |
| Kulüp ve Topluluk Danışmanları | Gastronomi Kulübü: Öğr. Gör. Salih Çakıcı |
| BAP Koordinasyon Birimi Temsilcisi | Doç. Dr. Kuttusi Zorlu |