Ana Sayfa
Genel Bilgiler
Tarihçe
Stratejijk Plan, Misyon ve Hedefler
Teşkilat Şeması
Komisyonlar
Fiziki Olanaklarımız
Bölümler
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Turizm İşletmeciliği
Yüksekokul Eğitim ve Uygulama Atölyesi
Personel
Yönetim
Yüksekokul Müdürü
Yüksekokul Müdürü Mesajı
Yüksekokul Müdür Yardımcıları
Yüksekokul Sekreteri
Yüksekokul Kurulu
Yüksekokul Yönetim Kurulu
Yüksekokul Disiplin Kurulu
Akademik Personel
İdari Personel
Personel İş Akış Şeması
Muhasebe ve Tahakkuk Bölümü İş Akışı
Mevzuat
Öğrenci
Aday Öğrenci
Burslar
Akademik Danışmanlık Hizmetleri
Öğrenci Akademik Danışmanları
Ders Programları
Staj İşlemleri
Ulusal Staj Programına Başvuru
Bitirme Projesi/ Tezi
Ders İçerikleri ve Ders Müfredatları
Öğrenci Değişimi
Mevlana
Erasmus
Farabi
Yönetmelik ve Yönergeler
Akademik Takvim
Formlar/Dilekçeler
Öğrenci İş Akış Şeması
Öğrenci Memnuniyet Anketi
Kalite
Birim İç Değerlendirme Raporları (BİDR)
2023 Akademik Eğitim Öğretim Yılı Birim İç Değerlendirme Raporu (BİDR)
2024 Akademik Eğitim Öğretim Yılı Birim İç Değerlendirme Raporu (BİDR)
Ölçme ve Değerlendirme Toplantısı Tutanakları
Ders Dağılımının Belirlenmesinde Kullanılan Yöntem ve İlkeler
Ders Görevlendirme Yönergesi
Paydaşlar
Dış Paydaşlar Memnuniyet Anketi
İç Paydaş Memnuniyet Anketi
İlgili Komisyonlar
Yüksekokul Kalite Yönetimi ve Akreditasyon Komisyonu
BAP Ön İnceleme Komisyonu
Vizyon, Misyon ve Politikalara İlişkin Belirleme ve İzleme Komisyonu
İlgili Koordinatörlükler
Kalite ve Akreditasyon Koordinatörlüğü
Bologna Koordinatörlüğü
Erasmus Koordinatörlüğü
Kalite Elçisi
Görev Tanımları
PUKÖ Temelli Eylem Planları
Kamu Hizmeti Standartları
Mezunlar
Mezun Bilgi Sistemine Üye Ol
Mezun Bilgi Sistemi
Mezun Memnuniyet Anketi
Engelsiz Üniversite
Engelsiz Öğrenci Birimi
İletişim
T.C. ARDAHAN ÜNİVERSİTESİ TURİZM İŞLETMECİLİĞİ VE OTELCİLİK YÜKSEKOKULU
Anasayfa
TR
EN
GR
AR
RU
TR
EN
GR
AR
RU
Ana Sayfa
Genel Bilgiler
Tarihçe
Stratejijk Plan, Misyon ve Hedefler
Teşkilat Şeması
Komisyonlar
Fiziki Olanaklarımız
Bölümler
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Turizm İşletmeciliği
Yüksekokul Eğitim ve Uygulama Atölyesi
Personel
Yönetim
Yüksekokul Müdürü
Yüksekokul Müdürü Mesajı
Yüksekokul Müdür Yardımcıları
Yüksekokul Sekreteri
Yüksekokul Kurulu
Yüksekokul Yönetim Kurulu
Yüksekokul Disiplin Kurulu
Akademik Personel
İdari Personel
Personel İş Akış Şeması
Muhasebe ve Tahakkuk Bölümü İş Akışı
Mevzuat
Öğrenci
Aday Öğrenci
Burslar
Akademik Danışmanlık Hizmetleri
Öğrenci Akademik Danışmanları
Ders Programları
Staj İşlemleri
Ulusal Staj Programına Başvuru
Bitirme Projesi/ Tezi
Ders İçerikleri ve Ders Müfredatları
Öğrenci Değişimi
Mevlana
Erasmus
Farabi
Yönetmelik ve Yönergeler
Akademik Takvim
Formlar/Dilekçeler
Öğrenci İş Akış Şeması
Öğrenci Memnuniyet Anketi
Kalite
Birim İç Değerlendirme Raporları (BİDR)
2023 Akademik Eğitim Öğretim Yılı Birim İç Değerlendirme Raporu (BİDR)
2024 Akademik Eğitim Öğretim Yılı Birim İç Değerlendirme Raporu (BİDR)
Ölçme ve Değerlendirme Toplantısı Tutanakları
Ders Dağılımının Belirlenmesinde Kullanılan Yöntem ve İlkeler
Ders Görevlendirme Yönergesi
Paydaşlar
Dış Paydaşlar Memnuniyet Anketi
İç Paydaş Memnuniyet Anketi
İlgili Komisyonlar
Yüksekokul Kalite Yönetimi ve Akreditasyon Komisyonu
BAP Ön İnceleme Komisyonu
Vizyon, Misyon ve Politikalara İlişkin Belirleme ve İzleme Komisyonu
İlgili Koordinatörlükler
Kalite ve Akreditasyon Koordinatörlüğü
Bologna Koordinatörlüğü
Erasmus Koordinatörlüğü
Kalite Elçisi
Görev Tanımları
PUKÖ Temelli Eylem Planları
Kamu Hizmeti Standartları
Mezunlar
Mezun Bilgi Sistemine Üye Ol
Mezun Bilgi Sistemi
Mezun Memnuniyet Anketi
Engelsiz Üniversite
Engelsiz Öğrenci Birimi
İletişim
Öğrenci
Akademik Danışmanlar
ÖĞRENCİ DANIŞMANLIK HİZMETLERİ
STAJ İŞLEMLERİ
FORMLAR VE DİLEKÇELER
Burslar
Ders Programları
BİTİRME PROJESİ / TEZİ
Öğrenci İş Akış Şeması
Ders İçerikleri ve Ders Müfredatları
Öğrenci Değişimi
Fakülte Yönetim Kurulu
Akademik Danışmanlar
2024/2025 AKADEMİK EĞİTİM ÖĞRETİM YILI DANIŞMAN AKADEMİSYENLER
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
1.Sınıflar:
Dr.Öğr.Üyesi Duygu ALP BALTAKESMEZ
Danışmanlık saatleri:
Salı 10:00-12:00 Perşembe 15:00-16:00
2.Sınıflar:
Dr. Öğr. Üyesi Bilge SAYIN
Danışmanlık saatleri:
Pazartesi 13:00-16:00
3.Sınıflar:
Öğr.Gör. Salih ÇAKICI
Danışmanlık saatleri:
Perşembe 11:00-12:00
4.Sınıflar:
Öğr. Gör. Samet MISIR
Danışmanlık saatleri:
Perşembe 13:00- 17:00
TURİZM İŞLETMECİLİĞİ BÖLÜMÜ
Tüm Sınıflar ve Mezunlar:
Doç.Dr Hürriyet ÇİMEN
Danışmanlık saatleri:
Pazartesi 10:30- 11:30