Yüksekokulumuz
Genel Bilgiler
Teşkilat Şeması
Misyon Vizyon
Kurumsal Bilgi Tabloları
Bölümler
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Turizm İşletmeciliği
Yüksekokul Eğitim ve Uygulama Atölyesi
Formlar
Personel
Akademik Personel
İdari Personel
Kurul ve Komisyonlar
İletişim
Mezunlar
T.C. ARDAHAN ÜNİVERSİTESİ TURİZM İŞLETMECİLİĞİ VE OTELCİLİK YÜKSEKOKULU
Anasayfa
TR
EN
GR
AR
RU
TR
EN
GR
AR
RU
Yüksekokulumuz
Genel Bilgiler
Teşkilat Şeması
Misyon Vizyon
Kurumsal Bilgi Tabloları
Bölümler
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Turizm İşletmeciliği
Yüksekokul Eğitim ve Uygulama Atölyesi
Formlar
Personel
Akademik Personel
İdari Personel
Kurul ve Komisyonlar
İletişim
Mezunlar
Personel
Akademik
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
Dr. Öğr. Üyesi Bilge Sayın Börekçi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı
Dr. Öğr. Üyesi Duygu Alp Baltakesmez
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı
Öğr. Gör. Salih Çakıcı
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı
Öğr. Gör. Samet Mısır
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı
Turizm İşletmeciliği Bölümü
Doç. Dr. Hürriyet Çimen
Turizm İşletmeciliği Bölümü
Arş. Gör. Derya Baykal Baysal
Turizm İşletmeciliği Bölümü