• Ana Sayfa
    • Genel Bilgiler
      • Tarihçe
      • Stratejijk Plan, Misyon ve Hedefler
      • Teşkilat Şeması
      • Komisyonlar
      • Fiziki Olanaklarımız
    • Bölümler
      • Gastronomi ve Mutfak Sanatları
      • Turizm İşletmeciliği
      • Yüksekokul Eğitim ve Uygulama Atölyesi
    • Personel
      • Yönetim
        • Yüksekokul Müdürü
          • Yüksekokul Müdürü Mesajı
        • Yüksekokul Müdür Yardımcıları
        • Yüksekokul Sekreteri
        • Yüksekokul Kurulu
        • Yüksekokul Yönetim Kurulu
        • Yüksekokul Disiplin Kurulu
      • Akademik Personel
      • İdari Personel
      • Personel İş Akış Şeması
      • Muhasebe ve Tahakkuk Bölümü İş Akışı
      • Mevzuat
    • Öğrenci
      • Aday Öğrenci
      • Burslar
      • Akademik Danışmanlık Hizmetleri
        • Öğrenci Akademik Danışmanları
      • Ders Programları
      • Staj İşlemleri
        • Ulusal Staj Programına Başvuru
      • Bitirme Projesi/ Tezi
      • Ders İçerikleri ve Ders Müfredatları
      • Öğrenci Değişimi
        • Mevlana
        • Erasmus
        • Farabi
      • Yönetmelik ve Yönergeler
      • Akademik Takvim
      • Formlar/Dilekçeler
      • Öğrenci İş Akış Şeması
      • Öğrenci Memnuniyet Anketi
    • Kalite
      • Birim İç Değerlendirme Raporları (BİDR)
        • 2023 Akademik Eğitim Öğretim Yılı Birim İç Değerlendirme Raporu (BİDR)
        • 2024 Akademik Eğitim Öğretim Yılı Birim İç Değerlendirme Raporu (BİDR)
      • Ölçme ve Değerlendirme Toplantısı Tutanakları
      • Ders Dağılımının Belirlenmesinde Kullanılan Yöntem ve İlkeler
        • Ders Görevlendirme Yönergesi
      • Paydaşlar
        • Dış Paydaşlar Memnuniyet Anketi
        • İç Paydaş Memnuniyet Anketi
      • İlgili Komisyonlar
        • Yüksekokul Kalite Yönetimi ve Akreditasyon Komisyonu
        • BAP Ön İnceleme Komisyonu
        • Vizyon, Misyon ve Politikalara İlişkin Belirleme ve İzleme Komisyonu
      • İlgili Koordinatörlükler
        • Kalite ve Akreditasyon Koordinatörlüğü
        • Bologna Koordinatörlüğü
        • Erasmus Koordinatörlüğü
      • Kalite Elçisi
      • Görev Tanımları
      • PUKÖ Temelli Eylem Planları
      • Kamu Hizmeti Standartları
    • Mezunlar
      • Mezun Bilgi Sistemine Üye Ol
      • Mezun Bilgi Sistemi
      • Mezun Memnuniyet Anketi
    • Engelsiz Üniversite
      • Engelsiz Öğrenci Birimi
    • İletişim
T.C. ARDAHAN ÜNİVERSİTESİ TURİZM İŞLETMECİLİĞİ VE OTELCİLİK YÜKSEKOKULU
  • Anasayfa
  • TR
  • EN
  • GR
  • AR
  • RU
  • Ana Sayfa
  • Genel Bilgiler
    • Tarihçe
    • Stratejijk Plan, Misyon ve Hedefler
    • Teşkilat Şeması
    • Komisyonlar
    • Fiziki Olanaklarımız
  • Bölümler
    • Gastronomi ve Mutfak Sanatları
    • Turizm İşletmeciliği
    • Yüksekokul Eğitim ve Uygulama Atölyesi
  • Personel
    • Yönetim
      • Yüksekokul Müdürü
        • Yüksekokul Müdürü Mesajı
      • Yüksekokul Müdür Yardımcıları
      • Yüksekokul Sekreteri
      • Yüksekokul Kurulu
      • Yüksekokul Yönetim Kurulu
      • Yüksekokul Disiplin Kurulu
    • Akademik Personel
    • İdari Personel
    • Personel İş Akış Şeması
    • Muhasebe ve Tahakkuk Bölümü İş Akışı
    • Mevzuat
  • Öğrenci
    • Aday Öğrenci
    • Burslar
    • Akademik Danışmanlık Hizmetleri
      • Öğrenci Akademik Danışmanları
    • Ders Programları
    • Staj İşlemleri
      • Ulusal Staj Programına Başvuru
    • Bitirme Projesi/ Tezi
    • Ders İçerikleri ve Ders Müfredatları
    • Öğrenci Değişimi
      • Mevlana
      • Erasmus
      • Farabi
    • Yönetmelik ve Yönergeler
    • Akademik Takvim
    • Formlar/Dilekçeler
    • Öğrenci İş Akış Şeması
    • Öğrenci Memnuniyet Anketi
  • Kalite
    • Birim İç Değerlendirme Raporları (BİDR)
      • 2023 Akademik Eğitim Öğretim Yılı Birim İç Değerlendirme Raporu (BİDR)
      • 2024 Akademik Eğitim Öğretim Yılı Birim İç Değerlendirme Raporu (BİDR)
    • Ölçme ve Değerlendirme Toplantısı Tutanakları
    • Ders Dağılımının Belirlenmesinde Kullanılan Yöntem ve İlkeler
      • Ders Görevlendirme Yönergesi
    • Paydaşlar
      • Dış Paydaşlar Memnuniyet Anketi
      • İç Paydaş Memnuniyet Anketi
    • İlgili Komisyonlar
      • Yüksekokul Kalite Yönetimi ve Akreditasyon Komisyonu
      • BAP Ön İnceleme Komisyonu
      • Vizyon, Misyon ve Politikalara İlişkin Belirleme ve İzleme Komisyonu
    • İlgili Koordinatörlükler
      • Kalite ve Akreditasyon Koordinatörlüğü
      • Bologna Koordinatörlüğü
      • Erasmus Koordinatörlüğü
    • Kalite Elçisi
    • Görev Tanımları
    • PUKÖ Temelli Eylem Planları
    • Kamu Hizmeti Standartları
  • Mezunlar
    • Mezun Bilgi Sistemine Üye Ol
    • Mezun Bilgi Sistemi
    • Mezun Memnuniyet Anketi
  • Engelsiz Üniversite
    • Engelsiz Öğrenci Birimi
  • İletişim

Kalite Yönetimi ve Akreditasyon

  • Bologna Koordinatörlüğü
  • Ders Dağılımının Belirlenmesinde Kullanılan Yöntem ve İlkeler
  • Kalite Yönetimi ve Akreditasyon
  • Kalite Yönetimi ve Akreditasyon Komisyonu / Koordinatörlüğü
  • 2023 Yılı Birim İç Değerlendirme Raporu (BİDR)
  • BAP Ön İnceleme Komisyonu
  • Kamu Hizmetleri Satandartları
  • Kalite Elçisi
  • PUKO DÖNGÜSÜ
  • İlgili Komisyonlar
  • İlgili Koordinatörlükler
  • Kalite ve Akreditasyon Koordinatörlüğü
  • Erasmus Koordinatörü
  • Vizyon, Misyon ve Politikalara İlişkin Belirleme ve İzleme Komisyonu
  • 2024 Yılı Birim İç Değerlendirme Raporu (BİDR)
  • Idari Personel

Kalite ve Akreditasyon Koordinatörlüğü

Yüksekokul Kalite ve Akreditasyon Koordinatörü: Dr. Öğr. Üyesi Bilge SAYIN
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Koordinatörü: Dr. Öğr. Üyesi Duygu ALP BALTAKESMEZ
Turizm İşletmeciliği Bölüm Koordinatörü: Doç. Dr. Hürriyet ÇİMEN

İletişim

Ardahan Üniversitesi Kampüsü, Çamlıçatak Mevkii, 75002, Merkez/ARDAHAN

Telefon : 0478 211 7548
Faks : 0478 211 75 39
E-Posta : tyo@ardahan.edu.tr

© 2015 Bilgi İşlem Daire Başkanlığı