Yüksekokulumuz
Genel Bilgiler
Teşkilat Şeması
Misyon Vizyon
Kurumsal Bilgi Tabloları
Bölümler
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Turizm İşletmeciliği
Yüksekokul Eğitim ve Uygulama Atölyesi
Formlar
Personel
Akademik Personel
İdari Personel
Kurul ve Komisyonlar
İletişim
Mezunlar
T.C. ARDAHAN ÜNİVERSİTESİ TURİZM İŞLETMECİLİĞİ VE OTELCİLİK YÜKSEKOKULU
Anasayfa
TR
EN
GR
AR
RU
TR
EN
GR
AR
RU
Yüksekokulumuz
Genel Bilgiler
Teşkilat Şeması
Misyon Vizyon
Kurumsal Bilgi Tabloları
Bölümler
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Turizm İşletmeciliği
Yüksekokul Eğitim ve Uygulama Atölyesi
Formlar
Personel
Akademik Personel
İdari Personel
Kurul ve Komisyonlar
İletişim
Mezunlar
Tüm Duyurular
Yeni
2023 2024 Eğitim öğretim Yılı Güz Dönemi GMS Bölümü Vize Programı
-
25 Mart 2024 Pazartesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü 2023-2024 Akademik Yılı Bahar Dönemi Ders Programları
-
12 Şubat 2024 Pazartesi
Ortak Zorunlu Dersler Vize Sınavları Hakkında
-
02 Kasım 2023 Perşembe
2023-2024 EĞİTİM - ÖĞRETİM GÜZ YARIYILI KURUMLARARASI (GANO) BAŞVURU SONUÇLARI
-
18 Ağustos 2023 Cuma
GMS BÖLÜMÜ 2022/2023 AKADEMİK YILI BAHAR DÖNEMİ FİNAL SINAVLARI PROGRAMI
-
31 Mayıs 2023 Çarşamba
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü 2022-2023 Akademik Yılı Bahar Dönemi Ders Programları
-
23 Şubat 2023 Perşembe
2022-2023 Akademik Yılı Güz Dönemi Vize Sınavları Duyurusu
-
31 Ekim 2022 Pazartesi
Turizm İşletmeciliği Bölümü 2022-2023 Akademik Yılı Güz Dönemi Ders Programları
-
25 Eylül 2022 Pazar
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü 2022-2023 Akademik Yılı Güz Dönemi Ders Programları
-
25 Eylül 2022 Pazar
Hızlı Erişim
Öğrenci Bilgi Sistemi
Akademik Takvim
Erasmus+
Farabi
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü
Sürekli Eğitim Merkezi
Yüksek Öğretim Kurulu (YÖK)
E-Devlet