• Yüksekokulumuz
      • Genel Bilgiler
      • Misyon Vizyon
      • Kurumsal Bilgi Tabloları
    • Bölümler
      • Gastronomi ve Mutfak Sanatları
      • Turizm İşletmeciliği
    • Öğrenci
      • Ders İçerikleri
        • Turizm İşletmeciliği Bölümü
        • Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
      • Bölüm Danışmanları
        • Turizm İşletmeciliği Bölümü
        • Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
      • Staj İşlemleri
    • Formlar
    • Personel
      • Akademik Personel
      • İdari Personel
    • Kurul ve Komisyonlar
    • İletişim
T.C. ARDAHAN ÜNİVERSİTESİ TURİZM İŞLETMECİLİĞİ VE OTELCİLİK YÜKSEKOKULU
  • Anasayfa
  • TR
  • EN
  • GR
  • AR
  • RU
  • Yüksekokulumuz
    • Genel Bilgiler
    • Misyon Vizyon
    • Kurumsal Bilgi Tabloları
  • Bölümler
    • Gastronomi ve Mutfak Sanatları
    • Turizm İşletmeciliği
  • Öğrenci
    • Ders İçerikleri
      • Turizm İşletmeciliği Bölümü
      • Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
    • Bölüm Danışmanları
      • Turizm İşletmeciliği Bölümü
      • Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
    • Staj İşlemleri
  • Formlar
  • Personel
    • Akademik Personel
    • İdari Personel
  • Kurul ve Komisyonlar
  • İletişim

Tüm Duyurular

  • Yeni 2022-2023 AKADEMİK YILI GÜZ DÖNEMİ FİNAL SINAV PROGRAMLARI - 22 Aralık 2022 Perşembe
  • Yüksek Öğrenim Öğrenci Bursu Başvuruları - 24 Kasım 2022 Perşembe
  • Yemek Bursu - 26 Ekim 2022 Çarşamba
  • Turizm İşletmeciliği Bölümü 2022-2023 Akademik Yılı Güz Dönemi Ders Programları - 25 Eylül 2022 Pazar
  • Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü 2022-2023 Akademik Yılı Güz Dönemi Ders Programları - 25 Eylül 2022 Pazar

Hızlı Erişim

  • Öğrenci Bilgi Sistemi
  • Akademik Takvim
  • Erasmus+
  • Farabi
  • Lisansüstü Eğitim Enstitüsü
  • Sürekli Eğitim Merkezi
  • Yüksek Öğretim Kurulu (YÖK)
  • E-Devlet

İletişim

Ardahan Üniversitesi Kampüsü, Çamlıçatak Mevkii, 75002, Merkez/ARDAHAN

Telefon : 0478 211 7548
Faks : 0478 211 75 39
E-Posta : tyo@ardahan.edu.tr

© 2015 Bilgi İşlem Daire Başkanlığı