Gastronomi Söyleşileri Başlıyor.

05 Kasım 2024 Salı

      Gastronomi biliminin güncel gelişmelerinin paylaşılması, gıda kültürü ve yeniliklere dair farkındalığın artırılması, gelecekteki gastronomi çalışmalarına ilham verilmesi ve sektördeki profesyonellerle bilgi alışverişinin sağlanması amacıyla planlanan, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü ile Aşçılık Programı öğrencilerinin katılımıyla gerçekleştirilecek "Gastronomi Söyleşileri" yarın itibariyle başlıyor. 
     
Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencilerimiz için gerçekleştirilecek olan Gastronomi Söyleşileri kapsamında;
     "Gastronomide Atık Yağ Sorunu" başlıklı sunum ve değerli bilgileri ile Dr.Öğr. Üyesi Bilge SAYIN hocamız tarafından 6 Kasım Çarşamba günü saat :16:00 da, 
     "Gastronomi İşletmelerinde Sanal Gerçeklik ve Artırılmış Gerçeklik" başlıklı sunumu ve değerli bilgileriyle Sayın Öğretim Görevlisi Samet MISIR hocamız 13 Kasım Saat: 16.00'da İİBF Seminer salonunda olacaktır. 
      Tüm öğrencilerimiz davetlidir.