Yüksekokulumuz
Tarihçe
Misyon ve Vizyonumuz
Yönetim
Yüksekokul Müdürü
Yüksekokul Müdürü Mesajı
Yüksekokul Müdür Yardımcıları
Yüksekokul Sekreteri
Yüksekokul Kurulu
Yüksekokul Yönetim Kurulu
Yüksekokul Disiplin Kurulu
Görev ve Sorumluluklar
Teşkilat Şeması
Komisyonlar
Paydaşlar
Fiziki Olanaklarımız
Resim Galerisi
Bölümler
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Turizm İşletmeciliği
Yüksekokul Eğitim ve Uygulama Atölyesi
Personel
Akademik Personel
İdari Personel
Personel Memnuniyet Anketi
Personel İş Akış Şeması
Muhasebe ve Tahakkuk Bölümü İş Akışı
Mevzuat
Öğrenci
Aday Öğrenci
Burslar
Akademik Danışmanlık Hizmetleri
Öğrenci Akademik Danışmanları
Staj İşlemleri
Ulusal Staj Programına Başvuru
Bitirme Projesi/ Tezi
Ders İçerikleri ve Ders Müfredatları
Öğrenci Değişimi
Mevlana
Erasmus
Farabi
Yönetmelik ve Yönergeler
Akademik Takvim
Formlar/Dilekçeler
Öğrenci İş Akış Şeması
Öğrenci Memnuniyet Anketi
Öğrenci Bilgi Sistemi
Kalite Yönetimi ve Akreditasyon
Birim İç Değerlendirme Raporları (BİDR)
2023 Akademik Eğitim Öğretim Yılı Birim İç Değerlendirme Raporu (BİDR)
2024 Akademik Eğitim Öğretim Yılı Birim İç Değerlendirme Raporu (BİDR)
İlgili Komisyonlar
Yüksekokul Kalite Yönetimi ve Akreditasyon Komisyonu
BAP Ön İnceleme Komisyonu
Vizyon, Misyon ve Politikalara İlişkin Belirleme ve İzleme Komisyonu
İlgili Koordinatörlükler
Kalite ve Akreditasyon Koordinatörlüğü
Bologna Koordinatörlüğü
Erasmus Koordinatörlüğü
Kalite Elçisi
PUKO DÖNGÜSÜ
Kamu Hizmeti Standartları
Engelsiz Üniversite
Engelsiz Öğrenci Birimi
Mezunlar
Mezun Bilgi Sistemine Üye Ol
Mezun Bilgi Sistemi
Mezun Memnuniyet Anketi
Bize Ulaşın
T.C. ARDAHAN ÜNİVERSİTESİ TURİZM İŞLETMECİLİĞİ VE OTELCİLİK YÜKSEKOKULU
Anasayfa
TR
EN
GR
AR
RU
TR
EN
GR
AR
RU
Yüksekokulumuz
Tarihçe
Misyon ve Vizyonumuz
Yönetim
Yüksekokul Müdürü
Yüksekokul Müdürü Mesajı
Yüksekokul Müdür Yardımcıları
Yüksekokul Sekreteri
Yüksekokul Kurulu
Yüksekokul Yönetim Kurulu
Yüksekokul Disiplin Kurulu
Görev ve Sorumluluklar
Teşkilat Şeması
Komisyonlar
Paydaşlar
Fiziki Olanaklarımız
Resim Galerisi
Bölümler
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Turizm İşletmeciliği
Yüksekokul Eğitim ve Uygulama Atölyesi
Personel
Akademik Personel
İdari Personel
Personel Memnuniyet Anketi
Personel İş Akış Şeması
Muhasebe ve Tahakkuk Bölümü İş Akışı
Mevzuat
Öğrenci
Aday Öğrenci
Burslar
Akademik Danışmanlık Hizmetleri
Öğrenci Akademik Danışmanları
Staj İşlemleri
Ulusal Staj Programına Başvuru
Bitirme Projesi/ Tezi
Ders İçerikleri ve Ders Müfredatları
Öğrenci Değişimi
Mevlana
Erasmus
Farabi
Yönetmelik ve Yönergeler
Akademik Takvim
Formlar/Dilekçeler
Öğrenci İş Akış Şeması
Öğrenci Memnuniyet Anketi
Öğrenci Bilgi Sistemi
Kalite Yönetimi ve Akreditasyon
Birim İç Değerlendirme Raporları (BİDR)
2023 Akademik Eğitim Öğretim Yılı Birim İç Değerlendirme Raporu (BİDR)
2024 Akademik Eğitim Öğretim Yılı Birim İç Değerlendirme Raporu (BİDR)
İlgili Komisyonlar
Yüksekokul Kalite Yönetimi ve Akreditasyon Komisyonu
BAP Ön İnceleme Komisyonu
Vizyon, Misyon ve Politikalara İlişkin Belirleme ve İzleme Komisyonu
İlgili Koordinatörlükler
Kalite ve Akreditasyon Koordinatörlüğü
Bologna Koordinatörlüğü
Erasmus Koordinatörlüğü
Kalite Elçisi
PUKO DÖNGÜSÜ
Kamu Hizmeti Standartları
Engelsiz Üniversite
Engelsiz Öğrenci Birimi
Mezunlar
Mezun Bilgi Sistemine Üye Ol
Mezun Bilgi Sistemi
Mezun Memnuniyet Anketi
Bize Ulaşın
Tüm Haberler
Üniversitemizin de içinde bulunduğu AB HORIZON projesi kabul edildi ve faaliyetler tamamlandı
-
07 Kasım 2024 Perşembe
2024 2025 Eğitim Öğretim Yılı Dönembaşı Akademik Kurul Toplantısını Gerçekleştirdik.
-
02 Ekim 2024 Çarşamba
Yönetmen, Oyuncu ve Yazar Rıza SÖNMEZ ile Gastronomik Sohbetler Konulu Telekonferans Yapıldı
-
24 Mayıs 2024 Cuma
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencilerimiz Gazze'ye Destek Kermesi Düzenledi
-
17 Mayıs 2024 Cuma
Öğrencilerimiz İle İftar Programı Düzenlendi
-
28 Mart 2024 Perşembe
Rektörümüz Sayın Prof.Dr. Mehmet BİBER Yüksekokulumuzdaki İftar Davetine Katıldı
-
25 Mart 2024 Pazartesi
Yüksekokul Personelimize Hijyen Eğitimi Verildi
-
21 Mart 2024 Perşembe
Üniversitemiz ve Batum Shota Rustaveli Devlet Üniversitesi İş Birliğiyle “I. Gastronomi Çalıştayı” Düzenlendi
-
21 Kasım 2023 Salı
Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Öğrencimizden “TÜBİTAK 2209-A” Destekli Proje Başarısı
-
06 Ekim 2023 Cuma
Dr. Öğr. Üyesi Duygu Alp, TRT Erzurum Radyosu’nun Konuğu Oldu
-
02 Haziran 2023 Cuma
ARÜ Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü’nün İlk 2209-A Projesi TÜBİTAK Desteği Almaya Hak Kazandı
-
23 Mayıs 2022 Pazartesi
Rektörümüz Sayın Prof.Dr. Mehmet BİBER Yüksekokulumuzu Ziyaret Etti
-
20 Mart 2022 Pazar
Hızlı Erişim
Öğrenci Bilgi Sistemi
Akademik Takvim
Erasmus+
Farabi
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü
Sürekli Eğitim Merkezi
Yüksek Öğretim Kurulu (YÖK)
E-Devlet