Yüksekokulumuz
Genel Bilgiler
Teşkilat Şeması
Misyon Vizyon
Kurumsal Bilgi Tabloları
Bölümler
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Turizm İşletmeciliği
Yüksekokul Eğitim ve Uygulama Atölyesi
Formlar
Personel
Akademik Personel
İdari Personel
Kurul ve Komisyonlar
İletişim
Mezunlar
T.C. ARDAHAN ÜNİVERSİTESİ TURİZM İŞLETMECİLİĞİ VE OTELCİLİK YÜKSEKOKULU
Anasayfa
TR
EN
GR
AR
RU
TR
EN
GR
AR
RU
Yüksekokulumuz
Genel Bilgiler
Teşkilat Şeması
Misyon Vizyon
Kurumsal Bilgi Tabloları
Bölümler
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Turizm İşletmeciliği
Yüksekokul Eğitim ve Uygulama Atölyesi
Formlar
Personel
Akademik Personel
İdari Personel
Kurul ve Komisyonlar
İletişim
Mezunlar
Tüm Haberler
Rektörümüz Sayın Prof.Dr. Mehmet BİBER Yüksekokulumuzdaki İftar Davetine Katıldı
-
25 Mart 2024 Pazartesi
Yüksekokul Personelimize Hijyen Eğitimi Verildi
-
21 Mart 2024 Perşembe
Üniversitemiz ve Batum Shota Rustaveli Devlet Üniversitesi İş Birliğiyle “I. Gastronomi Çalıştayı” Düzenlendi
-
21 Kasım 2023 Salı
Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Öğrencimizden “TÜBİTAK 2209-A” Destekli Proje Başarısı
-
06 Ekim 2023 Cuma
Dr. Öğr. Üyesi Duygu Alp, TRT Erzurum Radyosu’nun Konuğu Oldu
-
02 Haziran 2023 Cuma
ARÜ Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü’nün İlk 2209-A Projesi TÜBİTAK Desteği Almaya Hak Kazandı
-
23 Mayıs 2022 Pazartesi
Rektörümüz Sayın Prof.Dr. Mehmet BİBER Yüksekokulumuzu Ziyaret Etti
-
20 Mart 2022 Pazar
Hızlı Erişim
Öğrenci Bilgi Sistemi
Akademik Takvim
Erasmus+
Farabi
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü
Sürekli Eğitim Merkezi
Yüksek Öğretim Kurulu (YÖK)
E-Devlet