Yüksekokulumuz
Genel Bilgiler
Teşkilat Şeması
Misyon Vizyon
Kurumsal Bilgi Tabloları
Bölümler
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Turizm İşletmeciliği
Yüksekokul Eğitim ve Uygulama Atölyesi
Formlar
Personel
Akademik Personel
İdari Personel
Kurul ve Komisyonlar
İletişim
Mezunlar
T.C. ARDAHAN ÜNİVERSİTESİ TURİZM İŞLETMECİLİĞİ VE OTELCİLİK YÜKSEKOKULU
Anasayfa
TR
EN
GR
AR
RU
TR
EN
GR
AR
RU
Yüksekokulumuz
Genel Bilgiler
Teşkilat Şeması
Misyon Vizyon
Kurumsal Bilgi Tabloları
Bölümler
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Turizm İşletmeciliği
Yüksekokul Eğitim ve Uygulama Atölyesi
Formlar
Personel
Akademik Personel
İdari Personel
Kurul ve Komisyonlar
İletişim
Mezunlar
Tüm Etkinlikler
GASTRONOMİ SÖYLEŞİLERİ
-
14 Mart 2024 Perşembe
Kars Peynir Müzesi Gezisi
-
17 Mayıs 2023 Çarşamba
Dünya'nın En İyi Pastasını Üretirken Biz... (Uygulama Mutfağı Etkinlikleri)
-
28 Mart 2023 Salı
Kars Yöresel Yemekleri ile Tanışma
-
25 Eylül 2022 Pazar
Van' da ARÜ Gastronomi Rüzgarı
-
05 Haziran 2022 Pazar
Hızlı Erişim
Öğrenci Bilgi Sistemi
Akademik Takvim
Erasmus+
Farabi
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü
Sürekli Eğitim Merkezi
Yüksek Öğretim Kurulu (YÖK)
E-Devlet