Yüksekokulumuz
Genel Bilgiler
Teşkilat Şeması
Misyon Vizyon
Kurumsal Bilgi Tabloları
Bölümler
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Turizm İşletmeciliği
Yüksekokul Eğitim ve Uygulama Atölyesi
Formlar
Personel
Akademik Personel
İdari Personel
Kurul ve Komisyonlar
İletişim
Mezunlar
T.C. ARDAHAN ÜNİVERSİTESİ TURİZM İŞLETMECİLİĞİ VE OTELCİLİK YÜKSEKOKULU
Anasayfa
TR
EN
GR
AR
RU
TR
EN
GR
AR
RU
Yüksekokulumuz
Genel Bilgiler
Teşkilat Şeması
Misyon Vizyon
Kurumsal Bilgi Tabloları
Bölümler
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Turizm İşletmeciliği
Yüksekokul Eğitim ve Uygulama Atölyesi
Formlar
Personel
Akademik Personel
İdari Personel
Kurul ve Komisyonlar
İletişim
Mezunlar
Duyurular
Tüm Duyurular
MART
25
Yeni
2023 2024 Eğitim öğretim Yılı Güz Dönemi GMS Bölümü Vize Programı
ŞUB
12
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü 2023-2024 Akademik Yılı Bahar Dönemi Ders...
KAS
2
Ortak Zorunlu Dersler Vize Sınavları Hakkında
AĞU
18
2023-2024 EĞİTİM - ÖĞRETİM GÜZ YARIYILI KURUMLARARASI (GANO) BAŞVURU SONUÇLARI
Güncel Haberler
Tüm Haberler
25 MART
Rektörümüz Sayın Prof.Dr. Mehmet BİBER Yüksekokulumuzdaki İftar Davetine Katıldı
21 MART
Yüksekokul Personelimize Hijyen Eğitimi Verildi
21 KAS
Üniversitemiz ve Batum Shota Rustaveli Devlet Üniversitesi İş Birliğiyle “I. Gas...
6 EKI
Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Öğrencimizden “TÜBİTAK 2209-A” Des...
2 HAZ
Dr. Öğr. Üyesi Duygu Alp, TRT Erzurum Radyosu’nun Konuğu Oldu
23 MAY
ARÜ Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü’nün İlk 2209-A Projesi TÜBİTAK Desteği...
Etkinlikler
Tüm Etkinlikler
14 MART
GASTRONOMİ SÖYLEŞİLERİ
17 MAY
Kars Peynir Müzesi Gezisi
28 MART
Dünya'nın En İyi Pastasını Üretirken Biz... (Uygulama Mutfağı Etkinlikleri)
25 EYL
Kars Yöresel Yemekleri ile Tanışma
Hızlı Erişim
Öğrenci Bilgi Sistemi
Akademik Takvim
Erasmus+
Farabi
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü
Sürekli Eğitim Merkezi
Yüksek Öğretim Kurulu (YÖK)
E-Devlet