Yemek Bursu

26 Ekim 2022 Çarşamba

Üniversitemizde 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunun 46'ncı maddesinde belirtilen sınırlar dikkate alınarak,  2022-2023 Eğitim-Öğretim döneminde maddi imkânı yeterli olmayan öğrencilere bütçe imkânları göz önünde bulundurularak yemek bursu verilmesi planlanmıştır.
            Üniversitemizde okuyan engelli öğrenci, şehit ve gazi yakını, yetiştirme yurdunda kalan öğrencilerin belgeleri ile birlikte doğrudan Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığına müracaat etmeleri halinde herhangi bir değerlendirmeye tabii tutulmadan yemek bursu verilecektir.
              Yemek Bursu Formunu ulaşmak için Tıklayınız .

Yemek Bursu Başvuru Formları eksiksiz şekilde doldurularak Birimimiz Öğrenci İşleri Birimine teslim edilecektir.
              Başvuru Tarihleri: 26.10.2022-31.10.2022 (17:00 Mesai Bitimine kadar)