• Ana Sayfa
    • Genel Bilgiler
      • Tarihçe
      • Stratejijk Plan, Misyon ve Hedefler
      • Teşkilat Şeması
      • Komisyonlar
      • Fiziki Olanaklarımız
    • Bölümler
      • Gastronomi ve Mutfak Sanatları
      • Turizm İşletmeciliği
      • Yüksekokul Eğitim ve Uygulama Atölyesi
    • Personel
      • Yönetim
        • Yüksekokul Müdürü
          • Yüksekokul Müdürü Mesajı
        • Yüksekokul Müdür Yardımcıları
        • Yüksekokul Sekreteri
        • Yüksekokul Kurulu
        • Yüksekokul Yönetim Kurulu
        • Yüksekokul Disiplin Kurulu
      • Akademik Personel
      • İdari Personel
      • Personel İş Akış Şeması
      • Muhasebe ve Tahakkuk Bölümü İş Akışı
      • Mevzuat
    • Öğrenci
      • Aday Öğrenci
      • Burslar
      • Akademik Danışmanlık Hizmetleri
        • Öğrenci Akademik Danışmanları
      • Ders Programları
      • Staj İşlemleri
        • Ulusal Staj Programına Başvuru
      • Bitirme Projesi/ Tezi
      • Ders İçerikleri ve Ders Müfredatları
      • Öğrenci Değişimi
        • Mevlana
        • Erasmus
        • Farabi
      • Yönetmelik ve Yönergeler
      • Akademik Takvim
      • Formlar/Dilekçeler
      • Öğrenci İş Akış Şeması
      • Öğrenci Memnuniyet Anketi
    • Kalite
      • Birim İç Değerlendirme Raporları (BİDR)
        • 2023 Akademik Eğitim Öğretim Yılı Birim İç Değerlendirme Raporu (BİDR)
        • 2024 Akademik Eğitim Öğretim Yılı Birim İç Değerlendirme Raporu (BİDR)
      • Ölçme ve Değerlendirme Toplantısı Tutanakları
      • Ders Dağılımının Belirlenmesinde Kullanılan Yöntem ve İlkeler
        • Ders Görevlendirme Yönergesi
      • Paydaşlar
        • Dış Paydaşlar Memnuniyet Anketi
        • İç Paydaş Memnuniyet Anketi
      • İlgili Komisyonlar
        • Yüksekokul Kalite Yönetimi ve Akreditasyon Komisyonu
        • BAP Ön İnceleme Komisyonu
        • Vizyon, Misyon ve Politikalara İlişkin Belirleme ve İzleme Komisyonu
      • İlgili Koordinatörlükler
        • Kalite ve Akreditasyon Koordinatörlüğü
        • Bologna Koordinatörlüğü
        • Erasmus Koordinatörlüğü
      • Kalite Elçisi
      • Görev Tanımları
      • PUKÖ Temelli Eylem Planları
      • Kamu Hizmeti Standartları
    • Mezunlar
      • Mezun Bilgi Sistemine Üye Ol
      • Mezun Bilgi Sistemi
      • Mezun Memnuniyet Anketi
    • Engelsiz Üniversite
      • Engelsiz Öğrenci Birimi
    • İletişim
T.C. ARDAHAN ÜNİVERSİTESİ TURİZM İŞLETMECİLİĞİ VE OTELCİLİK YÜKSEKOKULU
| A A A | TR Türkiye Cumhuriyeti
  • Ana Sayfa
  • Genel Bilgiler
    • Tarihçe
    • Stratejijk Plan, Misyon ve Hedefler
    • Teşkilat Şeması
    • Komisyonlar
    • Fiziki Olanaklarımız
  • Bölümler
    • Gastronomi ve Mutfak Sanatları
    • Turizm İşletmeciliği
    • Yüksekokul Eğitim ve Uygulama Atölyesi
  • Personel
    • Yönetim
      • Yüksekokul Müdürü
        • Yüksekokul Müdürü Mesajı
      • Yüksekokul Müdür Yardımcıları
      • Yüksekokul Sekreteri
      • Yüksekokul Kurulu
      • Yüksekokul Yönetim Kurulu
      • Yüksekokul Disiplin Kurulu
    • Akademik Personel
    • İdari Personel
    • Personel İş Akış Şeması
    • Muhasebe ve Tahakkuk Bölümü İş Akışı
    • Mevzuat
  • Öğrenci
    • Aday Öğrenci
    • Burslar
    • Akademik Danışmanlık Hizmetleri
      • Öğrenci Akademik Danışmanları
    • Ders Programları
    • Staj İşlemleri
      • Ulusal Staj Programına Başvuru
    • Bitirme Projesi/ Tezi
    • Ders İçerikleri ve Ders Müfredatları
    • Öğrenci Değişimi
      • Mevlana
      • Erasmus
      • Farabi
    • Yönetmelik ve Yönergeler
    • Akademik Takvim
    • Formlar/Dilekçeler
    • Öğrenci İş Akış Şeması
    • Öğrenci Memnuniyet Anketi
  • Kalite
    • Birim İç Değerlendirme Raporları (BİDR)
      • 2023 Akademik Eğitim Öğretim Yılı Birim İç Değerlendirme Raporu (BİDR)
      • 2024 Akademik Eğitim Öğretim Yılı Birim İç Değerlendirme Raporu (BİDR)
    • Ölçme ve Değerlendirme Toplantısı Tutanakları
    • Ders Dağılımının Belirlenmesinde Kullanılan Yöntem ve İlkeler
      • Ders Görevlendirme Yönergesi
    • Paydaşlar
      • Dış Paydaşlar Memnuniyet Anketi
      • İç Paydaş Memnuniyet Anketi
    • İlgili Komisyonlar
      • Yüksekokul Kalite Yönetimi ve Akreditasyon Komisyonu
      • BAP Ön İnceleme Komisyonu
      • Vizyon, Misyon ve Politikalara İlişkin Belirleme ve İzleme Komisyonu
    • İlgili Koordinatörlükler
      • Kalite ve Akreditasyon Koordinatörlüğü
      • Bologna Koordinatörlüğü
      • Erasmus Koordinatörlüğü
    • Kalite Elçisi
    • Görev Tanımları
    • PUKÖ Temelli Eylem Planları
    • Kamu Hizmeti Standartları
  • Mezunlar
    • Mezun Bilgi Sistemine Üye Ol
    • Mezun Bilgi Sistemi
    • Mezun Memnuniyet Anketi
  • Engelsiz Üniversite
    • Engelsiz Öğrenci Birimi
  • İletişim

Duyurular Tüm Duyurular

MAY 26
Yeni Panel "21-27 Mayıs Türk Mutfağı Haftası"
MAY 23
Yeni 2024 2025 Bahar Dönemi GMS Final ve Bütünleme Sınavları Programı Yayınlandı
MAY 8
Yeni Şef Ceketi Giyme Töreni
MAY 8
Önemli Bitirme Tezi Sunuları

Etkinlikler Tüm Etkinlikler

15 MAY
Bitirme Tezi ve Gastronomi Semineri Sunumları Yapıldı
13 MAY
Öğretim Elemanlarımız Geleneksel Genç Şefler Yarışması’nda Protokol ve Jüri Üyes...
30 NİS
Göle Feride Karabacak Turizm Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencilerini Ağır...
21 NİS
Salim Dursunoğlu AİHL Öğrencilerini Ağırladık

Hızlı Erişim

  • UBYS
  • Akademik Takvim
  • Ders Kaydı Nasıl Yapılır
  • Bilgi Paketi
  • Kariyer Planlama ve Mezun İzleme Uygulama ve Araştırma Merkezi Güncel Haberler
  • Kütüphane Katalog Tarama
  • Yüksek Öğretim Kurulu (YÖK)
  • YÖK Atlas
  • YÖKSİS Nedir?

Güncel Haberler Tüm Haberler

26 MAY
Kalite ve Akreditasyon Toplantılarımız Devam Ediyor.
24 MAY
Şef Ceket Giyme Törenimiz Büyük Bir Coşku İle Gerçekleştirildi
12 MAY
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencileri Türkiye’nin En Prestijli Akade...
9 ARA
Yüksekokul Ölçme ve Değerlendirme Toplantısı Yapıldı
28 KAS
Kalite ve Akreditasyon Toplantısı Gerçekleştirildi.
7 KAS
Üniversitemizin de içinde bulunduğu AB HORIZON projesi kabul edildi ve faaliyetl...

İletişim

Ardahan Üniversitesi Kampüsü, Çamlıçatak Mevkii, 75002, Merkez/ARDAHAN

Telefon : 0478 211 7548
Faks : 0478 211 75 39
E-Posta : tyo@ardahan.edu.tr

© 2015 Bilgi İşlem Daire Başkanlığı