Ana Sayfa
Genel Bilgiler
Tarihçe
Stratejijk Plan, Misyon ve Hedefler
Teşkilat Şeması
Komisyonlar
Fiziki Olanaklarımız
Bölümler
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Turizm İşletmeciliği
Yüksekokul Eğitim ve Uygulama Atölyesi
Personel
Yönetim
Yüksekokul Müdürü
Yüksekokul Müdürü Mesajı
Yüksekokul Müdür Yardımcıları
Yüksekokul Sekreteri
Yüksekokul Kurulu
Yüksekokul Yönetim Kurulu
Yüksekokul Disiplin Kurulu
Akademik Personel
İdari Personel
Personel İş Akış Şeması
Muhasebe ve Tahakkuk Bölümü İş Akışı
Mevzuat
Öğrenci
Aday Öğrenci
Burslar
Akademik Danışmanlık Hizmetleri
Öğrenci Akademik Danışmanları
Ders Programları
Staj İşlemleri
Ulusal Staj Programına Başvuru
Bitirme Projesi/ Tezi
Ders İçerikleri ve Ders Müfredatları
Öğrenci Değişimi
Mevlana
Erasmus
Farabi
Yönetmelik ve Yönergeler
Akademik Takvim
Formlar/Dilekçeler
Öğrenci İş Akış Şeması
Öğrenci Memnuniyet Anketi
Kalite
Birim İç Değerlendirme Raporları (BİDR)
2023 Akademik Eğitim Öğretim Yılı Birim İç Değerlendirme Raporu (BİDR)
2024 Akademik Eğitim Öğretim Yılı Birim İç Değerlendirme Raporu (BİDR)
Ölçme ve Değerlendirme Toplantısı Tutanakları
Ders Dağılımının Belirlenmesinde Kullanılan Yöntem ve İlkeler
Ders Görevlendirme Yönergesi
Paydaşlar
Dış Paydaşlar Memnuniyet Anketi
İç Paydaş Memnuniyet Anketi
İlgili Komisyonlar
Yüksekokul Kalite Yönetimi ve Akreditasyon Komisyonu
BAP Ön İnceleme Komisyonu
Vizyon, Misyon ve Politikalara İlişkin Belirleme ve İzleme Komisyonu
İlgili Koordinatörlükler
Kalite ve Akreditasyon Koordinatörlüğü
Bologna Koordinatörlüğü
Erasmus Koordinatörlüğü
Kalite Elçisi
Görev Tanımları
PUKÖ Temelli Eylem Planları
Kamu Hizmeti Standartları
Mezunlar
Mezun Bilgi Sistemine Üye Ol
Mezun Bilgi Sistemi
Mezun Memnuniyet Anketi
Engelsiz Üniversite
Engelsiz Öğrenci Birimi
İletişim
T.C. ARDAHAN ÜNİVERSİTESİ TURİZM İŞLETMECİLİĞİ VE OTELCİLİK YÜKSEKOKULU
|
A
A
A
|
Türkiye Cumhuriyeti
Ana Sayfa
Genel Bilgiler
Tarihçe
Stratejijk Plan, Misyon ve Hedefler
Teşkilat Şeması
Komisyonlar
Fiziki Olanaklarımız
Bölümler
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Turizm İşletmeciliği
Yüksekokul Eğitim ve Uygulama Atölyesi
Personel
Yönetim
Yüksekokul Müdürü
Yüksekokul Müdürü Mesajı
Yüksekokul Müdür Yardımcıları
Yüksekokul Sekreteri
Yüksekokul Kurulu
Yüksekokul Yönetim Kurulu
Yüksekokul Disiplin Kurulu
Akademik Personel
İdari Personel
Personel İş Akış Şeması
Muhasebe ve Tahakkuk Bölümü İş Akışı
Mevzuat
Öğrenci
Aday Öğrenci
Burslar
Akademik Danışmanlık Hizmetleri
Öğrenci Akademik Danışmanları
Ders Programları
Staj İşlemleri
Ulusal Staj Programına Başvuru
Bitirme Projesi/ Tezi
Ders İçerikleri ve Ders Müfredatları
Öğrenci Değişimi
Mevlana
Erasmus
Farabi
Yönetmelik ve Yönergeler
Akademik Takvim
Formlar/Dilekçeler
Öğrenci İş Akış Şeması
Öğrenci Memnuniyet Anketi
Kalite
Birim İç Değerlendirme Raporları (BİDR)
2023 Akademik Eğitim Öğretim Yılı Birim İç Değerlendirme Raporu (BİDR)
2024 Akademik Eğitim Öğretim Yılı Birim İç Değerlendirme Raporu (BİDR)
Ölçme ve Değerlendirme Toplantısı Tutanakları
Ders Dağılımının Belirlenmesinde Kullanılan Yöntem ve İlkeler
Ders Görevlendirme Yönergesi
Paydaşlar
Dış Paydaşlar Memnuniyet Anketi
İç Paydaş Memnuniyet Anketi
İlgili Komisyonlar
Yüksekokul Kalite Yönetimi ve Akreditasyon Komisyonu
BAP Ön İnceleme Komisyonu
Vizyon, Misyon ve Politikalara İlişkin Belirleme ve İzleme Komisyonu
İlgili Koordinatörlükler
Kalite ve Akreditasyon Koordinatörlüğü
Bologna Koordinatörlüğü
Erasmus Koordinatörlüğü
Kalite Elçisi
Görev Tanımları
PUKÖ Temelli Eylem Planları
Kamu Hizmeti Standartları
Mezunlar
Mezun Bilgi Sistemine Üye Ol
Mezun Bilgi Sistemi
Mezun Memnuniyet Anketi
Engelsiz Üniversite
Engelsiz Öğrenci Birimi
İletişim
Duyurular
Tüm Duyurular
MAY
26
Yeni
Panel "21-27 Mayıs Türk Mutfağı Haftası"
MAY
23
Yeni
2024 2025 Bahar Dönemi GMS Final ve Bütünleme Sınavları Programı Yayınlandı
MAY
8
Yeni
Şef Ceketi Giyme Töreni
MAY
8
Önemli
Bitirme Tezi Sunuları
Etkinlikler
Tüm Etkinlikler
15 MAY
Bitirme Tezi ve Gastronomi Semineri Sunumları Yapıldı
13 MAY
Öğretim Elemanlarımız Geleneksel Genç Şefler Yarışması’nda Protokol ve Jüri Üyes...
30 NİS
Göle Feride Karabacak Turizm Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencilerini Ağır...
21 NİS
Salim Dursunoğlu AİHL Öğrencilerini Ağırladık
Hızlı Erişim
UBYS
Akademik Takvim
Ders Kaydı Nasıl Yapılır
Bilgi Paketi
Kariyer Planlama ve Mezun İzleme Uygulama ve Araştırma Merkezi Güncel Haberler
Kütüphane Katalog Tarama
Yüksek Öğretim Kurulu (YÖK)
YÖK Atlas
YÖKSİS Nedir?
Güncel Haberler
Tüm Haberler
26 MAY
Kalite ve Akreditasyon Toplantılarımız Devam Ediyor.
24 MAY
Şef Ceket Giyme Törenimiz Büyük Bir Coşku İle Gerçekleştirildi
12 MAY
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencileri Türkiye’nin En Prestijli Akade...
9 ARA
Yüksekokul Ölçme ve Değerlendirme Toplantısı Yapıldı
28 KAS
Kalite ve Akreditasyon Toplantısı Gerçekleştirildi.
7 KAS
Üniversitemizin de içinde bulunduğu AB HORIZON projesi kabul edildi ve faaliyetl...